Mausta hampurilaispihvit suolalla ja pippurilla. Paista toiselta puolelta pannulla tai grillissä. Käännä pihvit ja nosta päälle juustoviipaleet. Jatka paistamista haluamaasi kypsyyteen.
Lämmitä tai paahda sämpylät. Sipaise pohjaan majoneesia ja kanteen ketsuppia.
Kokoa hampurilaiset. Laita pohjalle salaattia, pihvi, tomaatti- ja punasipuliviipaleet ja kansi. Tarjoa ranskisten kanssa.
Tuunaa majoneesi sekoittamalla joukkoon paistettua pekonia, kapriksia tai hienonnettuja sardelleja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
128
534
9,3 g
4,3 g
4,5 g
4,3 g
0,8 g
6,0 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Roslundin hampurilaispihviä,
hyppysellinen rouhittua mustapippuria,
4 kpl hampurilaissämpylää,
4 kpl salaatinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli