Mausta hampurilaispihvit suolalla ja pippurilla. Paista toiselta puolelta pannulla tai grillissä. Käännä pihvit ja nosta päälle juustoviipaleet. Jatka paistamista haluamaasi kypsyyteen.
Lämmitä tai paahda sämpylät. Sipaise pohjaan majoneesia ja kanteen ketsuppia.
Kokoa hampurilaiset. Laita pohjalle salaattia, pihvi, tomaatti- ja punasipuliviipaleet ja kansi. Tarjoa ranskisten kanssa.
Tuunaa majoneesi sekoittamalla joukkoon paistettua pekonia, kapriksia tai hienonnettuja sardelleja.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
534
128
9,3 g
4,3 g
4,5 g
4,3 g
0,8 g
6,0 g
1,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Roslundin hampurilaispihviä,
hyppysellinen rouhittua mustapippuria,
4 kpl hampurilaissämpylää,
4 kpl salaatinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli