Herkkusieni-parsakaalilisäke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Herkkusieni-parsakaalilisäke

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Parsakaalia
2 kpl
(à 200 g) herkkusieniä
2 rkl
Öljyä
2 - 3 rkl
Soijakastiketta
Rouhittua mustapippuria
2 - 3 rkl
Silputtua yrttiä (esim. persiljaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele parsakaali ja puhdista sienet. Leikkaa kaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä ne lähes kypsiksi. Halkaise sienet. Ruskista sienet öljyssä. Mausta soijalla ja pippurilla. Yhdistä parsakaali ja sienet. Tarjoa ne lämpimänä kasslerin kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.