Herkkusieni-parsakaalilisäke
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | parsakaalia |
| 2 kpl | (à 200 g) herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 - 3 rkl | soijakastiketta |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 - 3 rkl | silputtua yrttiä (esim. persiljaa) |
- 1.
Huuhtele parsakaali ja puhdista sienet. Leikkaa kaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä ne lähes kypsiksi. Halkaise sienet. Ruskista sienet öljyssä. Mausta soijalla ja pippurilla. Yhdistä parsakaali ja sienet. Tarjoa ne lämpimänä kasslerin kanssa.
Herkkusieni-parsakaalilisäke
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | parsakaalia |
| 2 kpl | (à 200 g) herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 - 3 rkl | soijakastiketta |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 - 3 rkl | silputtua yrttiä (esim. persiljaa) |
Valmistus
- 1
Huuhtele parsakaali ja puhdista sienet. Leikkaa kaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä ne lähes kypsiksi. Halkaise sienet. Ruskista sienet öljyssä. Mausta soijalla ja pippurilla. Yhdistä parsakaali ja sienet. Tarjoa ne lämpimänä kasslerin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























