Herkkusieni-parsakaalilisäke
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | parsakaalia |
| 2 kpl | (à 200 g) herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 - 3 rkl | soijakastiketta |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 - 3 rkl | silputtua yrttiä (esim. persiljaa) |
- 1.
Huuhtele parsakaali ja puhdista sienet. Leikkaa kaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä ne lähes kypsiksi. Halkaise sienet. Ruskista sienet öljyssä. Mausta soijalla ja pippurilla. Yhdistä parsakaali ja sienet. Tarjoa ne lämpimänä kasslerin kanssa.
Herkkusieni-parsakaalilisäke
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | parsakaalia |
| 2 kpl | (à 200 g) herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 - 3 rkl | soijakastiketta |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 - 3 rkl | silputtua yrttiä (esim. persiljaa) |
Valmistus
- 1
Huuhtele parsakaali ja puhdista sienet. Leikkaa kaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä ne lähes kypsiksi. Halkaise sienet. Ruskista sienet öljyssä. Mausta soijalla ja pippurilla. Yhdistä parsakaali ja sienet. Tarjoa ne lämpimänä kasslerin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












