Herkkusieni-parsakaalilisäke

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kgparsakaalia
2 kpl(à 200 g) herkkusieniä
2 rklöljyä
2 - 3 rklsoijakastiketta
rouhittua mustapippuria
2 - 3 rklsilputtua yrttiä (esim. persiljaa)

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele parsakaali ja puhdista sienet. Leikkaa kaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä ne lähes kypsiksi. Halkaise sienet. Ruskista sienet öljyssä. Mausta soijalla ja pippurilla. Yhdistä parsakaali ja sienet. Tarjoa ne lämpimänä kasslerin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025