Ota sisäpaisti vähintään tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön ja mausta se suolalla ja pippurilla.
Kuumenna pannu ja ruskista lihaa hetki kuumalla pannulla. Kypsennä kokonaista sisäpaistia 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Muista paistomittari! Anna lihan vetäytyä vähintään 15 min.
Poista ruusukaaleista kannat ja puolita kaalit. Keitä suolatussa vedessä kolmen minuutin ajan.
Hienonna salottisipuli. Paahda metsäsieniä pannulla, kunnes neste haihtuu pois. Lisää salottisipuli, ruusukaalit ja nokare voita. Paahda hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.
Viimeistele annos punaviinikastikkeella ja tuoreilla yrteillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.