Hirven sisäpaistia, ruusukaalia, sieniä ja punaviinikastiketta
Hirven sisäpaistia, ruusukaalia, sieniä ja punaviinikastiketta
Yhteistyössä

Hirven sisäpaistia, ruusukaalia, sieniä ja punaviinikastiketta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 ghirven sisäpaistia
300 gruusukaalia
1 kplsalottisipuli
200 gmetsäsieniä
2 dlpunaviinikastiketta
lehtipersiljaa
ruohosipulia
suolaa ja pippuria
voita

Valmistus

  1. 1

    Ota sisäpaisti vähintään tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön ja mausta se suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Kuumenna pannu ja ruskista lihaa hetki kuumalla pannulla. Kypsennä kokonaista sisäpaistia 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Muista paistomittari! Anna lihan vetäytyä vähintään 15 min.

  3. 3

    Poista ruusukaaleista kannat ja puolita kaalit. Keitä suolatussa vedessä kolmen minuutin ajan.

  4. 4

    Hienonna salottisipuli. Paahda metsäsieniä pannulla, kunnes neste haihtuu pois. Lisää salottisipuli, ruusukaalit ja nokare voita. Paahda hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.

  5. 5

    Viimeistele annos punaviinikastikkeella ja tuoreilla yrteillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä