Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hirven sisäpaistia, ruusukaalia, sieniä ja punaviinikastiketta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
hirven sisäpaistia
300 g
ruusukaalia
1 kpl
salottisipuli
200 g
metsäsieniä
2 dl
punaviinikastiketta
lehtipersiljaa
ruohosipulia
suolaa ja pippuria
voita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Ota sisäpaisti vähintään tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön ja mausta se suolalla ja pippurilla.

2

Kuumenna pannu ja ruskista lihaa hetki kuumalla pannulla. Kypsennä kokonaista sisäpaistia 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Muista paistomittari! Anna lihan vetäytyä vähintään 15 min.

3

Poista ruusukaaleista kannat ja puolita kaalit. Keitä suolatussa vedessä kolmen minuutin ajan.

4

Hienonna salottisipuli. Paahda metsäsieniä pannulla, kunnes neste haihtuu pois. Lisää salottisipuli, ruusukaalit ja nokare voita. Paahda hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.

5

Viimeistele annos punaviinikastikkeella ja tuoreilla yrteillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 10.10.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.