Hunajainen rahkavälipala | Smoothie | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Hunajainen rahkavälipala

Hunajainen rahkavälipala

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Hunajalla maustettu maitorahka-raejuustoseos ja marjat kasataan kulhoon trendikkään smoothie bowlin tyyliin. Tämä värikäs herkkukulho toimii välipalan lisäksi myös ravitsevana aamupalana.

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 dl
Raejuustoa
1 rkl
Maitoa
2 rkl
Hunajaa
300 g
Pakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
1/2 dl
Cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita kulhossa maitorahka, raejuusto, maito ja hunaja. Jaa kahteen annoskulhoon.

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 dl
Raejuustoa
1 rkl
Maitoa
2 rkl
Hunajaa
2

Sulata jäiset marjat ja nostele rahkaseoksen päälle. Ripottele marjakeon ympärille rouhittuja pähkinöitä.

300 g
Pakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
1/2 dl
Cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 28.10.2017
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1340

320

9,0 g

1,5 g

35,0 g

31,5 g

3,5 g

20,5 g

0,6 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli