Hunajainen rahkavälipala - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajainen rahkavälipala

Hunajainen rahkavälipala
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Hunajalla maustettu maitorahka-raejuustoseos ja marjat kasataan kulhoon trendikkään smoothie bowlin tyyliin. Tämä värikäs herkkukulho toimii välipalan lisäksi myös ravitsevana aamupalana.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 dl
Raejuustoa
1 rkl
Maitoa
2 rkl
Hunajaa
300 g
Pakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
1/2 dl
Cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä

Näin teet

1

Sekoita kulhossa maitorahka, raejuusto, maito ja hunaja. Jaa kahteen annoskulhoon.

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 dl
Raejuustoa
1 rkl
Maitoa
2 rkl
Hunajaa
2

Sulata jäiset marjat ja nostele rahkaseoksen päälle. Ripottele marjakeon ympärille rouhittuja pähkinöitä.

300 g
Pakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
1/2 dl
Cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä
Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Päivi Ristell
Julkaistu: 28.10.2017
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g70 g
Proteiinia21 g41 g
Rasvaa9 g18 g
Kuituja4 g7 g
Energiaa kj1340 2679
Energiaa kcal320 640

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g70 g
Proteiinia21 g41 g
Rasvaa9 g18 g
Kuituja4 g7 g
Energiaa kj1340 2679
Energiaa kcal320 640
Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Päivi Ristell

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.