Hunajainen rahkavälipala

arvosana3/5

(1)arvio
2 Annosta

15 min

Hunajalla maustettu maitorahka-raejuustoseos ja marjat kasataan kulhoon trendikkään smoothie bowlin tyyliin. Tämä värikäs herkkukulho toimii välipalan lisäksi myös ravitsevana aamupalana.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) maitorahkaa
1 dlraejuustoa
1 rklmaitoa
2 rklhunajaa
300 gpakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
1/2 dlcashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa maitorahka, raejuusto, maito ja hunaja. Jaa kahteen annoskulhoon.

    MääräAinesosa
    1 kpl(250 g) maitorahkaa
    1 dlraejuustoa
    1 rklmaitoa
    2 rklhunajaa
  2. 2

    Sulata jäiset marjat ja nostele rahkaseoksen päälle. Ripottele marjakeon ympärille rouhittuja pähkinöitä.

    MääräAinesosa
    300 gpakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
    1/2 dlcashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
24.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä