Hunajainen tartar
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 dl | maustekurkkuja |
| 1 rkl | kapriksia |
| 1/2 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 1 kpl | kevytkermaviiliä |
| 1 rkl | hunajasinappia |
| 1 rkl | limetin mehua |
| 1 rkl | makeaa thai chilikastiketta |
- 1.
Valuta kurkut ja kaprikset liemistään ja hienonna pienemmiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Hienonna ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoa kylmänä.
Hunajainen tartar
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 dl | maustekurkkuja |
| 1 rkl | kapriksia |
| 1/2 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1/2 kpl | ruukkua ruohosipulia |
| 1 kpl | kevytkermaviiliä |
| 1 rkl | hunajasinappia |
| 1 rkl | limetin mehua |
| 1 rkl | makeaa thai chilikastiketta |
Valmistus
- 1
Valuta kurkut ja kaprikset liemistään ja hienonna pienemmiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Hienonna ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoa kylmänä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












