Hunajainen uunilohi | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajainen uunilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 - 800 g
Lohi- tai kirjolohifileetä
1 tl
Suolaa
Hiukan mustapippuria
1 kpl
Smetanaa
1 rkl
Hunajaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 - 2 kpl
Maustekurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane kalafilee uunivuokaan. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna tilli ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Sirottele tilli ja kurkut kypsälle kalalle. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.