Hunajainen uunilohi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gkirjolohifileetä
1 tlsuolaa
hiukan mustapippuria
1 kplsmetanaa
1 rklhunajaa
3 rklhienonnettua tilliä
1 - 2 kplmaustekurkkua

Valmistus

  1. 1

    Pane kalafilee uunivuokaan. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna tilli ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Sirottele tilli ja kurkut kypsälle kalalle. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 6.10.2025

Samankaltaisia reseptejä