Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajaiset broilerin koivet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin koipireittä

Mausteliemi:

4 rkl
Soijakastiketta
4 rkl
Hunajaa
1 rkl
Ananasmehua tai säilötyn inkiväärin lientä
1/2 tl
Sitruunapippuria

Paistamiseen:

3 rkl
Öljyä

Kastike:

1 1/2 dl
Siivilöytyä paistolientä
1/2 dl
Tomaattisosetta
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Viinietikkaa
1 rkl
Maissisuurustetta vaaleille kastikkeille ja keitoille
Sokeria maun mukaan

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuivaa broilerinpalat hyvin talouspaperiin ja laita muovipussiin. Sekoita mausteliemi ja kaada samaan pussiin. Sulje pussin suu solmulla ja kääntele pussia tunnin ajan silloin tällöin.Kuumenna öljy keskilämmöllä ja kypsennä broilerinkoivet siinä ensin toiselta ja sitten toiselta puolelta, noin 25 minuuttia.Nosta kypsät koivet pois pannusta ja kiedo folioon odottamaan.Lisää pannuun tilkka vettä. Kiehauta ja siivilöi pieneen kattilaan.Lisää tomaattisose, soijakastike ja viinietikka. Sekoita ja kiehauta. Ripottele joukkoon suuruste tai lisää vesitilkassa 1 tl maissitärkkelystä. Kiehauta ja mausta. Tarjoa lisänä höyrytettyä riisiä ja kasvissuikaleita.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.