Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai mehuun. Lisää sokeri ja suola sekä vähitellen sekoittaen jauhoja.Lisää loput jauhot ja huoneenlämmössä pehmennyt rasva. Alusta taikina käsistä tai kulhon reunoista irtoavaksi, kiinteäksi ja sileäksi palloksi. Ripottele sen pintaan kulhossa hiukan jauhoja ja peitä kulho puhtaalla pyyhkeellä tai muovilla.Kohota taikina lämpimässä kaksinkertaiseksi. Kumoa taikina leivinpöydälle ja vaivaa sitä hetki käsin. Jaa taikina kahtia ja kumpikin pala kolmeen. Pyöritä palat kuudeksi pitkäksi säikeeksi ja letitä niistä kaksi palmikkoa. Nosta palmikot pellille ja kohota taas pyyhkeen alla kaksinkertaisiksi.Voitele pinta munalla ja koristele sokerilla tai korppujauheella. Kypsennä pitkot uunin alaosassa 200 asteessa. Kypsymisaika on noin 30 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.