Illanistujaispitsa

Ainekset

MääräAinesosa

Taikina:

2 1/2 dlvettä
15 ghiivaa
1 tlsuolaa
2 rklöljyä
7 dlvehnäjauhoja

Täyte:

3 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
400 gtomaattimurskaa
2 rkltomaattipyreetä
300 - 350 gpakastekatkarapuja
2 kpl(á 127 g/139 g) ananaspaloja
150 gsinihomejuustomurua

Valmistus

  1. 1

    Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot vähitellen. Anna taikinan kohota noin 20 minuuttia ja kauli se jauhojen avulla leivinpaperille uunipellille. Pane pannulle silputtu valkosipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää tomaattimurska ja -pyree. Kuumenna hetken ajan . Levitä seos sitten pitsapohjan päälle tasaisesti. Ripottele tomaattiseoksen päälle katkaravut, ananaspalat ja juustomurut. Paista pitsaa 225 asteessa noin ½ tuntia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025