Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Illanistujaispitsa

Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa

Ainekset

Taikina:

2 1/2 dl
Vettä
15 g
Hiivaa
1 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä
7 dl
Vehnäjauhoja

Täyte:

3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
400 g
Tomaattimurskaa
2 rkl
Tomaattipyreetä
300 - 350 g
Pakastekatkarapuja
2 kpl
(á 127 g/139 g) ananaspaloja
150 g
Sinihomejuustomurua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot vähitellen. Anna taikinan kohota noin 20 minuuttia ja kauli se jauhojen avulla leivinpaperille uunipellille. Pane pannulle silputtu valkosipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää tomaattimurska ja -pyree. Kuumenna hetken ajan . Levitä seos sitten pitsapohjan päälle tasaisesti. Ripottele tomaattiseoksen päälle katkaravut, ananaspalat ja juustomurut. Paista pitsaa 225 asteessa noin ½ tuntia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.