Lämmitä kattilassa öljy ja kuullota sipuleita, inkivääriä ja curryjauhetta, kunnes sipulit alkavat paahtua.
Lisää joukkoon porkkanasose ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä noin 10 minuuttia.
Lisää kerma ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla, mustapippurilla ja limemehulla.
Sekoita kookoskerma, limenkuori ja suola keskenään. Kaada inkivääri-porkkanakeitto kulhoon ja viimeistele kookoskermalla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
77
322
7,8 g
0,8 g
1,5 g
0,5 g
0,3 g
0,5 g
4,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g Kasvisgallerian porkkanasosetta,
Keltasipuli,
3 cm pala inkivääriä,
2 tl curryjauhetta,
1 dl kermaa,
mustapippuria myllystä,
Puolikkaan limen mehu,
1 dl kookoskermaa,
1 tl limenkuorta raastettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli