Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Inkivääri-porkkanalaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
porkkanoita
3 dl
maitoa
1 tl
suolaa
2 rkl
tummaa siirappia
1 kpl
appelsiinin raastettu kuori ja mehu
1 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1–2 dl keitettyä riisiä
suolaa

Pinnalle

1 rkl
korppujauhoja
25 g
voita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori porkkanat ja keitä kypsiksi hieman suolatussa vedessä.

2

Valuta, mutta älä heitä keitinvettä pois vaan keitä siinä n. ½dl riisiä.

3

Jäähdytä ja soseuta porkkanat, lisää muut aineet porkkanasoseeseen.

4

Sekoita hyvin ja kaada seos voideltuun uunivuokaan.

5

Tasoita laatikon pinta ja ripottele päälle korppujauhoja. Painele pintaan kuvioita lusikan pesällä.

6

Lisää voita nokereina laatikon pinnalle.

7

Kypsennä 175 asteessa n. 40 minuuttia

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.