Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Inkiväärillä maustettua myskikurpitsalaatikkoa ja pähkinöitä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
myskikurpitsa (noin 1,5kg)
50 g
kaurajuomaa
100 g
kaura fraichea
40 g
oliiviöljyä
30 g
inkivääritahnaa
50 g
korppujauhoja (vegaanisia)
30 g
vaaleaa siirappia
10 g
suolaa

Tarjoiluun:

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele myskikurpitsa. Kypsennä kurpitsapalat miedosti suolatussa vedessä kunnes ne ovat täysin kypsiä.

2

Valuta kurpitsat ja soseuta kaurajuoman, kaura fraichen ja oliiviöljyn kanssa. Lisää inkivääritahna ja jauhot. Mausta siirapilla ja suolalla.

3

Paista 175 asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.

4

Paahda pähkinöitä ja siemeniä öljyn kanssa pannulla. Mausta suolalla ja rouhi hieman veitsellä. Ripottele seos valmiin laatikon päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.11.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.