Inkiväärillä maustettua myskikurpitsalaatikkoa ja pähkinöitä
Inkiväärillä maustettua myskikurpitsalaatikkoa ja pähkinöitä
Yhteistyössä

Inkiväärillä maustettua myskikurpitsalaatikkoa ja pähkinöitä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplmyskikurpitsa (noin 1,5kg)
50 gkaurajuomaa
100 gkaura fraichea
40 goliiviöljyä
30 ginkivääritahnaa
50 gkorppujauhoja (vegaanisia)
30 gvaaleaa siirappia
10 gsuolaa

Tarjoiluun:

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele myskikurpitsa. Kypsennä kurpitsapalat miedosti suolatussa vedessä kunnes ne ovat täysin kypsiä.

  2. 2

    Valuta kurpitsat ja soseuta kaurajuoman, kaura fraichen ja oliiviöljyn kanssa. Lisää inkivääritahna ja jauhot. Mausta siirapilla ja suolalla.

  3. 3

    Paista 175 asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.

  4. 4

    Paahda pähkinöitä ja siemeniä öljyn kanssa pannulla. Mausta suolalla ja rouhi hieman veitsellä. Ripottele seos valmiin laatikon päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025