Intialainen currykaali - Yhteishyvä

Intialainen currykaali

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
(n. 700 g) valkokaalia
2 rkl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Currya
1 rkl
Silputtua tuoretta inkivääriä
1/2 kpl
Punainen tai vihreä chili silputtuna
1 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
1/2 rkl
Ruokokidesokeria

TARJOILUUN

Turkkilaista jogurttia

Näin teet

1

Huuhtele ja suikaloi kaali veitsellä. Kuullota mausteita öljyssä pannussa muutama minuutti keskilämmöllä. Varo polttamasta mausteita. Lisää kaali ja kuullota vielä muutamia minuutteja.Lisää pannuun vesi, suola ja sokeri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla ja välillä sekoitellen noin 10 minuuttia tai kunnes kaali pehmenee. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa kalan tai lihan lisäkkeenä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa