Intialainen currykaali

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kpl(n. 700 g) valkokaalia
2 rklrypsiöljyä
1/2 tlkurkumaa
1 tlcurrya
1 rklsilputtua tuoretta inkivääriä
1/2 kplpunainen tai vihreä chili silputtuna
1 dlvettä
1/2 tlsuolaa
1/2 rklruokokidesokeria

Tarjoiluun

turkkilaista jogurttia

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja suikaloi kaali veitsellä. Kuullota mausteita öljyssä pannussa muutama minuutti keskilämmöllä. Varo polttamasta mausteita. Lisää kaali ja kuullota vielä muutamia minuutteja.Lisää pannuun vesi, suola ja sokeri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla ja välillä sekoitellen noin 10 minuuttia tai kunnes kaali pehmenee. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa kalan tai lihan lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä