Intialainen currykaali | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen currykaali

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
(n. 700 g) valkokaalia
2 rkl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Currya
1 rkl
Silputtua tuoretta inkivääriä
1/2 kpl
Punainen tai vihreä chili silputtuna
1 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
1/2 rkl
Ruokokidesokeria

tarjoiluun

Turkkilaista jogurttia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja suikaloi kaali veitsellä. Kuullota mausteita öljyssä pannussa muutama minuutti keskilämmöllä. Varo polttamasta mausteita. Lisää kaali ja kuullota vielä muutamia minuutteja.Lisää pannuun vesi, suola ja sokeri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla ja välillä sekoitellen noin 10 minuuttia tai kunnes kaali pehmenee. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa kalan tai lihan lisäkkeenä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.