Intialainen perunasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen perunasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Pientä kukkakaalia
5 kpl
Keitettyä perunaa

mausteseos:

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
1 tl
Kurkumaa
1 1/2 tl
Kuminaa
1/2 tl
Kanelia
1/4 tl
Chilijauhetta
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi:

2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 dl
Herneitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kukkakaali ja keitetyt, jäähtyneet perunat pienemmiksi paloiksi. Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulinkynttä öljyssä pannulla. Lisää muut mausteet ja kuumenna hetken aikaa pannussa käännellen. Lisää mausteseos perunoiden ja kukkakaalien joukkoon. Sekoita mukaan jogurtti sekä herneet.Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti ennen tarjoamista. Tarjoile liharuokien lisäkkeenä tai noutopöydässä salaattina.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.