Italialainen tortellinilaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialainen tortellinilaatikko

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
(basilika- ja tomaatti-) pastakastiketta
1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
100 g
(basilikan ja oreganon makuista) kevytfetajuustoa
1 tl
Sokeria
2 kpl
(à 250 g) lihatäytteisiä tortellineja
150 g
Mozzarellaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuumenna pastakastike kattilassa. Hienonna basilika, kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää kastikkeeseen. Murustele feta hienoksi. Lisää se ja sokeri kastikkeeseen, anna kiehahtaa nopeasti. Keitä tortellinit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita tomaattikastikkeen kanssa. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Viipaloi mozzarellaa ohuelti päälle. Kypsennä uunin keskitasolla 15 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.