Italialainen tortellinilaatikko

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gtomaattipastakastiketta
1 kplruukku tuoretta basilikaa
2 kplvalkosipulin kynttä
100 gfetajuustoa
1 tlsokeria
500 g(2 pkt, à 250 g) lihatäytteisiä tortellineja
150 gmozzarellaa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuumenna pastakastike kattilassa. Hienonna basilika, kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää kastikkeeseen. Murustele feta hienoksi. Lisää se ja sokeri kastikkeeseen, anna kiehahtaa nopeasti. Keitä tortellinit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita tomaattikastikkeen kanssa. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Viipaloi mozzarellaa ohuelti päälle. Kypsennä uunin keskitasolla 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä