Itämaiset lohivartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämaiset lohivartaat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohen paksuinta osaa

marinadi

2 kpl
Cm:n pala inkivääriä
2 tl
Seesamiöljyä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta

lisäksi

2 - 3 rkl
Seesaminsiemeniä
Puisia varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita karkeaksi raastettu inkivääri, seesamiöljy ja soijakastike keskenään. Marinoi lohipaloja puolisen tuntia.Pistele lohikuutiot liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä käännellen. Ripottele pintaan seesamisiemeniä ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.5.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.