Itämaiset lohivartaat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 glohen paksuinta osaa

Marinadi

2 kplcm:n pala inkivääriä
2 tlseesamiöljyä
2 rklmakeaa soijakastiketta

Lisäksi

2 - 3 rklseesaminsiemeniä
puisia varrastikkuja

Valmistus

  1. 1

    Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita karkeaksi raastettu inkivääri, seesamiöljy ja soijakastike keskenään. Marinoi lohipaloja puolisen tuntia.Pistele lohikuutiot liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä käännellen. Ripottele pintaan seesamisiemeniä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä