Itämaiset lohivartaat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 600 g | lohen paksuinta osaa |
| Marinadi | |
|---|---|
| 2 kpl | cm:n pala inkivääriä |
| 2 tl | seesamiöljyä |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
| Lisäksi | |
| 2 - 3 rkl | seesaminsiemeniä |
| puisia varrastikkuja | |
- 1.
Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita karkeaksi raastettu inkivääri, seesamiöljy ja soijakastike keskenään. Marinoi lohipaloja puolisen tuntia.Pistele lohikuutiot liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä käännellen. Ripottele pintaan seesamisiemeniä ennen tarjoilua.
Itämaiset lohivartaat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohen paksuinta osaa |
Marinadi | |
| 2 kpl | cm:n pala inkivääriä |
| 2 tl | seesamiöljyä |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
Lisäksi | |
| 2 - 3 rkl | seesaminsiemeniä |
| puisia varrastikkuja | |
Valmistus
- 1
Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita karkeaksi raastettu inkivääri, seesamiöljy ja soijakastike keskenään. Marinoi lohipaloja puolisen tuntia.Pistele lohikuutiot liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä käännellen. Ripottele pintaan seesamisiemeniä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












