Itämaiset lohivartaat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 600 g | lohen paksuinta osaa |
| Marinadi | |
|---|---|
| 2 kpl | cm:n pala inkivääriä |
| 2 tl | seesamiöljyä |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
| Lisäksi | |
| 2 - 3 rkl | seesaminsiemeniä |
| puisia varrastikkuja | |
- 1.
Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita karkeaksi raastettu inkivääri, seesamiöljy ja soijakastike keskenään. Marinoi lohipaloja puolisen tuntia.Pistele lohikuutiot liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä käännellen. Ripottele pintaan seesamisiemeniä ennen tarjoilua.
Itämaiset lohivartaat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohen paksuinta osaa |
Marinadi | |
| 2 kpl | cm:n pala inkivääriä |
| 2 tl | seesamiöljyä |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
Lisäksi | |
| 2 - 3 rkl | seesaminsiemeniä |
| puisia varrastikkuja | |
Valmistus
- 1
Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita karkeaksi raastettu inkivääri, seesamiöljy ja soijakastike keskenään. Marinoi lohipaloja puolisen tuntia.Pistele lohikuutiot liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä käännellen. Ripottele pintaan seesamisiemeniä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























