Jäädytetty mokka-toffeekakku

Arvostele resepti
10 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
120 gohuita piparkakkuja
400 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 dlsokeria
1 rklvaniljasokeria
4 dlkermaa
1 dltoffeeta
100 gsuklaata
1 tlkaakaojauhetta
1 rklkahvia

Valmistus

  1. 1

    Vuoraa pitkä vuoka kelmulla. Käytä kolme piparia koristeluun. Laita ne vuoan pohjalle kelmun päälle.

    Vatkaa kulhossa tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri. Vaahdota kerma toisessa kulhossa. Yhdistä vaahdot. Jaa vaahto kolmeen kulhoon kolmea kerrosta varten. Ensimmäinen kerros valmistetaan kahvista. Sekoita kahvi ja kaakaojauhe kerma-juustoseokseen. Sulata suklaa toista kerrosta varten. Yhdistä jäähtynyt suklaa vaahtoon. Sekoita kolmatta kerrosta varten paloiteltu toffee vaahtoon.

    Kokoa kakku. Kaada vuokaan ensimmäisenä kahvivaahto. Levitä vaahto vuokaan tasaisesti. Lisää piparit vieri viereen vaahdon päälle. Kaada suklaavaahto piparien päälle ja levitä. Lisää uusi kerros pipareita. Kaada toffeevaahto päällimmäiseksi. Peitä vuoka foliolla ja pakasta vähintään neljä tuntia.

    Ennen tarjoilua kumoa kakku tarjoiluastiaan ja poista kelmu. Anna pehmentyä 5–10 minuuttia, leikkaa viipaleiksi ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025