Jäätelökulho
15 min

Nappaa talteen!
| 1 l | vaniljajäätelöä |
| 150 g | keksejä muruina (esim. domino) |
| mansikka-raparperikastiketta | |
| Mansikka-raparperikastike | |
|---|---|
| 1/2 dl | vettä |
| 2 dl | raparperia |
| 1 dl | mansikoita |
| 1/2 kpl | appelsiini |
| 1/2 kpl | vaniljatanko |
| 1 rkl | sokeria |
- 1.
Valmista kastike. Kuori raparperi tarvittaessa. Paloittele. Halkaise vaniljatanko. Mittaa vesi, raparperinpalat, sokeri ja vaniljatanko kattilaan. Lisää paloiteltu appelsiini ja mansikat. Poista vaniljatanko. Soseuta ja tarkista sokerin määrä. Jäähdytä.
Kokoa jäätelökulho. Paloittele jäätelöä tarjoilukulhoon kerroksittain keksimurujen ja mansikka-raparperikastikkeen kanssa.
Jäätelökulho
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vaniljajäätelöä |
| 150 g | keksejä muruina (esim. domino) |
| mansikka-raparperikastiketta | |
Mansikka-raparperikastike | |
| 1/2 dl | vettä |
| 2 dl | raparperia |
| 1 dl | mansikoita |
| 1/2 kpl | appelsiini |
| 1/2 kpl | vaniljatanko |
| 1 rkl | sokeria |
Valmistus
- 1
Valmista kastike. Kuori raparperi tarvittaessa. Paloittele. Halkaise vaniljatanko. Mittaa vesi, raparperinpalat, sokeri ja vaniljatanko kattilaan. Lisää paloiteltu appelsiini ja mansikat. Poista vaniljatanko. Soseuta ja tarkista sokerin määrä. Jäähdytä.
Kokoa jäätelökulho. Paloittele jäätelöä tarjoilukulhoon kerroksittain keksimurujen ja mansikka-raparperikastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












