Kuori ja suikaloi perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuleita pannulla kunnes ne pehmenevät. Lisää perunasuikaleet ja paista keskilämmöllä käännellen noin 5 minuuttia. Lisää kerma ja valuta pannulle anjovisliemi. Jatka paistamista kunnes perunat ovat napakan pehmeitä, noin 15 minuuttia. Mausta perunat pippurilla. Kaada puolet perunaseoksesta laakeaan uunivuokaan. Aseta päälle anjovisfileet ja kylmäsavulohiviipaleet. Lisää loppu perunaseos. Ripottele päälle korppujauhot. Paista 250-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia. Koristele hienonnetulla tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
516
2159
38,5 g
25,0 g
31,3 g
3,5 g
2,0 g
9,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
Tuoretta tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli