Janssoninkiekot | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Janssoninkiekot

Janssoninkiekot

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Iso (600 g)lehtitaikinalevy (pakaste)
1 kpl
(125/81 g) janssonfileitä tai anjovista
4 rkl
Smetanaa
1 kpl
Nippu tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Jauha monitoimikoneessa hyvin valutetuista janssonfileistä , smetanasta ja tillistä tahna. Kauli taikina 1/2 cm: n paksuiseksi levyksi. Jaa levy pituussuunnassa kahtia ja levitä levyille ohuelti tahnaa. Rullaa levyt pitkältä sivulta kääretortun tapaan. Leikkaa 1 cm: n viipaleiksi. Nosta viipaleet leivinpaperoidulle pellille ja paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.