Janssoninkiekot
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | iso (600 g)lehtitaikinalevy (pakaste) |
| 1 kpl | (125/81 g) janssonfileitä tai anjovista |
| 4 rkl | smetanaa |
| 1 kpl | nippu tilliä |
- 1.
Jauha monitoimikoneessa hyvin valutetuista janssonfileistä , smetanasta ja tillistä tahna. Kauli taikina 1/2 cm: n paksuiseksi levyksi. Jaa levy pituussuunnassa kahtia ja levitä levyille ohuelti tahnaa. Rullaa levyt pitkältä sivulta kääretortun tapaan. Leikkaa 1 cm: n viipaleiksi. Nosta viipaleet leivinpaperoidulle pellille ja paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia.
Janssoninkiekot
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | iso (600 g)lehtitaikinalevy (pakaste) |
| 1 kpl | (125/81 g) janssonfileitä tai anjovista |
| 4 rkl | smetanaa |
| 1 kpl | nippu tilliä |
Valmistus
- 1
Jauha monitoimikoneessa hyvin valutetuista janssonfileistä , smetanasta ja tillistä tahna. Kauli taikina 1/2 cm: n paksuiseksi levyksi. Jaa levy pituussuunnassa kahtia ja levitä levyille ohuelti tahnaa. Rullaa levyt pitkältä sivulta kääretortun tapaan. Leikkaa 1 cm: n viipaleiksi. Nosta viipaleet leivinpaperoidulle pellille ja paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












