Janssoninkiekot - Yhteishyvä

Janssoninkiekot

Janssoninkiekot
Kappaleita
30
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Iso (600 g)lehtitaikinalevy (pakaste)
1 kpl
(125/81 g) janssonfileitä tai anjovista
4 rkl
Smetanaa
1 kpl
Nippu tilliä

Näin teet

1

Jauha monitoimikoneessa hyvin valutetuista janssonfileistä , smetanasta ja tillistä tahna. Kauli taikina 1/2 cm: n paksuiseksi levyksi. Jaa levy pituussuunnassa kahtia ja levitä levyille ohuelti tahnaa. Rullaa levyt pitkältä sivulta kääretortun tapaan. Leikkaa 1 cm: n viipaleiksi. Nosta viipaleet leivinpaperoidulle pellille ja paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 8.2.2019
Jaa Somessa