Jauheliha-kaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-kaalikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
400 g
Valkokaalia
4 kpl
Kiinteää perunaa
2 kpl
Porkkanaa
Pala lanttua (200 g)
1 l
Vettä
1 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Suolaa
1 kpl
Laakerinlehti
4 - 6 kpl
Maustepippuria

pinnalle

Tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha pannulla. Kuutioi kaali ja kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja lanttu. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää juurekset ja kaali. Lisää jauheliha, tomaattisose ja mausteet.Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.9.2013
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.