Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauheliha-perunapaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pakasteperunasosemuusia (400 g)
2 dl
Maitoa
25 g
Margariinia
1 tl
Suolaa

Jauhelihaseos

400 g
Naudan jauhelihaa
100 g
Palsternakkaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
3 rkl
Salsaketsuppia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista muusi. Kiehauta kattilassa maito ja vesi. Lisää margariini ja suola ja sekoita joukkoon perunasoseainekset. Anna hautua kannen alla muutama minuutti välillä sekoittaen.Kuori ja raasta palsternakka ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota kasviksia öljyssä hetken aikaa, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää pannulle jauheliha ja paista se kypsäksi. Mausta ketsupilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.Levitä voideltuun uunivuokaan puolet perunasoseesta ja nostele päälle jauhelihaseos. Levitä loput perunasoseesta pinnalle.Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.Paistolämåötila 225 astetta.Paistoaika noin 25 min.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 22.4.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.