Jauheliha-perunapaistos

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpakasteperunasosemuusia (400 g)
2 dlmaitoa
25 gmargariinia
1 tlsuolaa

Jauhelihaseos

400 gnaudan jauhelihaa
100 gpalsternakkaa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
3 rklsalsaketsuppia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista muusi. Kiehauta kattilassa maito ja vesi. Lisää margariini ja suola ja sekoita joukkoon perunasoseainekset. Anna hautua kannen alla muutama minuutti välillä sekoittaen.Kuori ja raasta palsternakka ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota kasviksia öljyssä hetken aikaa, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää pannulle jauheliha ja paista se kypsäksi. Mausta ketsupilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.Levitä voideltuun uunivuokaan puolet perunasoseesta ja nostele päälle jauhelihaseos. Levitä loput perunasoseesta pinnalle.Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.Paistolämåötila 225 astetta.Paistoaika noin 25 min.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025