Jauheliha-tomaattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-tomaattikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Maukkaassa jauhelihakeitossa on aurinkokuivattua tomaattia ja pastaa.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
400 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria rouheena
1/2 tl
Timjamia
1 1/5 l
Vettä
1 kpl
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja paloina
250 g
Pakastekasviksia
2 dl
Pastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha kattilan pohjalla, lisää sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.

Lisää kattilaan vesi, kuoritut tomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, pakastekasvikset ja pasta. Voit halutessasi hieman paloitella kuorittuja tomaatteja vaikkapa lastalla. Kypsennä keittoa n. 12 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.2.2012
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.