Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihakeitto meksikolaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
jauhelihaa
1 l
vettä
3 kpl
porkkanaa
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
tacomaustetta
1 kpl
prk maissinjyviä
2 kpl
laakerinlehteä
2 dl
ranskankermaa
2 kpl
avokadoa
1 kpl
ruukku korianteria
1 kpl
lime, lohkoina
6–8 perunaa
1–2 lihaliemikuutiota
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua sipuli ja valkosipuli.

2

Lorauta öljyä kattilan pohjalle. Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli kypsäksi, lisää mausteseos.

3

Kuori porkkanat ja perunat. Pilko pienemmiksi kuutioiksi ja lisää keittoon. Lisää vesi, laakerinlehti ja lihaliemikuutio. Anna hautua kypsäksi ja tarkista, että suolaa ja pippuria on sopivasti. Lisää lopuksi maissinjyvät.

4

Tarjoile keitto ranskankermanokareen, kuutioidun avokadon, limen ja silputun korianterin kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.