Jauhelihaohratto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 kpliso sipuli
4 kplvalkosipulinkynttä
1 - 2 rklöljyä
2 dlesikypsytettyjä ohrasuurimoita (rikottuja)
8 dlvettä
2 kpllihaliemikuutiota
2 tlmietoa chilijauhetta
1 kplherne-maissi-paprikaa (200g)
1/2 tlmustapippuria
persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Ruskista sipulit ja valkosipulit padassa öljyssä. Lisää jauheliha ja anna senkin ruskistua. Lisää vesi, ohrasuurimot, lihaliemikuutiot, chili ja pippuri. Keitä rikottuja suurimoita 15 minuuttia ja kokonaisia suurimoita 30 minuuttia. Lisää pakastevihannekset ja kypsennä vielä viitisen minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt ruokaan. Tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä