Jauhelihaohratto | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihaohratto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Iso sipuli
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 - 2 rkl
Öljyä
2 dl
Esikypsytettyjä ohrasuurimoita (rikottuja)
8 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
2 tl
Mietoa chilijauhetta
1 kpl
Herne-maissi-paprikaa (200g)
1/2 tl
Mustapippuria
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Ruskista sipulit ja valkosipulit padassa öljyssä. Lisää jauheliha ja anna senkin ruskistua. Lisää vesi, ohrasuurimot, lihaliemikuutiot, chili ja pippuri. Keitä rikottuja suurimoita 15 minuuttia ja kokonaisia suurimoita 30 minuuttia. Lisää pakastevihannekset ja kypsennä vielä viitisen minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt ruokaan. Tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.