Jogurtti-kapriskastike kalalle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jogurtti-kapriskastike kalalle

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 dl
Tuoretta tilliä
2 rkl
Kapriksia
2 dl
Turkkilaista jogurttia
2 tl
Sinappia
1 tl
Sokeria

lisäksi:

4 kpl
Paneroituja pakasteseitileikkeitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista seitileikkeet pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna tilli. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa paistetun kalan, perunoiden ja salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.