Jordan-virran taatelikakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jordan-virran taatelikakku

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

200 g
Leivontamargariinia tai voita
2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Munaa
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
25 kpl
Pehmeää kivetöntä taatelia
1 1/2 dl
Appelsiinimehua

voiteluun

10 g
Leivontamargariinia
3 - 4 rkl
Kookoshiutaleita tai korppujauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa taatelit suikaleiksi appelsiinimehuun.Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota kakkuvuoka kookoshiutaleilla tai korppujauheella.Vaahdota rasva ja sokeri hyvin. Lisää vaniljasokeri ja munat yksitellenvatkaten.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos taikinaan. Sekoita joukkoon lopuksi taatelit ja mehu.Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä uunin alaosassa tunnin ajan.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.