Jordan-virran taatelikakku

Arvostele resepti
10 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
200 gleivontamargariinia tai voita
2 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
3 kplmunaa
3 1/2 dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
25 kplpehmeää kivetöntä taatelia
1 1/2 dlappelsiinimehua

Voiteluun

10 gleivontamargariinia
3 - 4 rklkookoshiutaleita tai korppujauhetta

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa taatelit suikaleiksi appelsiinimehuun.Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota kakkuvuoka kookoshiutaleilla tai korppujauheella.Vaahdota rasva ja sokeri hyvin. Lisää vaniljasokeri ja munat yksitellenvatkaten.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos taikinaan. Sekoita joukkoon lopuksi taatelit ja mehu.Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä uunin alaosassa tunnin ajan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä