Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 200 g | voita |
| 3 dl | fariinisokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 4 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 4 tl | piparkakkumaustetta |
| 2 dl | kuivattuja hedelmäpaloja esim. papaijaa tai aprikoosia |
| 120–150 g pieneksi paloiteltuja fazer da-capo cappuccino -konvehteja | |
| Koristeluun | |
|---|---|
| 120 g | tummaa leivontasuklaa |
| 3 rkl | smetanaa |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| kuivattuja hedelmäpaloja | |
Vatkaa voi ja fariinisokeri kuohkeaksi. Sekoita munat taikinaan yksitellen.
Sekoita kuivat ainekset ja siivilöi jauhoseos taikinaan. Lisää kerma välillä pienissä erissä.
Leikkaa hedelmäpalat hieman pienemmiksi ja kieritä palat pienessä määrässä jauhoja, jotta ne sekoittuvat helpommin taikinaan.
Sekoita hedelmäpalat taikinaseokseen Da-Capo-konvehtipalojen kanssa.
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan.
Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin tunti.
Sulata suklaa ja valuta ensin sulasta suklaasta kuvioita leivinpaperille. Sekoita loppuun suklaasulaan huoneenlämpöinen smetana ja hunaja. Valuta suklaa-smetana-hunajaseos kakun päälle ja koristele kakku suklaakuvioilla ja hedelmäpaloilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | voita |
| 3 dl | fariinisokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 4 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 4 tl | piparkakkumaustetta |
| 2 dl | kuivattuja hedelmäpaloja esim. papaijaa tai aprikoosia |
| 120–150 g pieneksi paloiteltuja fazer da-capo cappuccino -konvehteja | |
Koristeluun | |
| 120 g | tummaa leivontasuklaa |
| 3 rkl | smetanaa |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| kuivattuja hedelmäpaloja | |
Vatkaa voi ja fariinisokeri kuohkeaksi. Sekoita munat taikinaan yksitellen.
Sekoita kuivat ainekset ja siivilöi jauhoseos taikinaan. Lisää kerma välillä pienissä erissä.
Leikkaa hedelmäpalat hieman pienemmiksi ja kieritä palat pienessä määrässä jauhoja, jotta ne sekoittuvat helpommin taikinaan.
Sekoita hedelmäpalat taikinaseokseen Da-Capo-konvehtipalojen kanssa.
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan.
Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin tunti.
Sulata suklaa ja valuta ensin sulasta suklaasta kuvioita leivinpaperille. Sekoita loppuun suklaasulaan huoneenlämpöinen smetana ja hunaja. Valuta suklaa-smetana-hunajaseos kakun päälle ja koristele kakku suklaakuvioilla ja hedelmäpaloilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.