
Joulupöydän klassikko sillikaviaari


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Kuivaa sillifileiden pinta huolellisesti. Leikkaa sillifileet ja keitetyt kananmunat n. 1 cm kuutioiksi.
Yhdistä kulhossa sillikuutiot, kananmunat ja punasipulikuutiot.
Vaahdota smetana kevyesti ja yhdistä se sillin joukkoon. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
339
1419
29,8 g
16,0 g
7,8 g
7,8 g
0,3 g
10,3 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni punasipuli hienona kuutioina,
1 tl dijon-sinappia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli