Juhlavat mätihyytelöt
Ainekset
Valmistus
Nosta mäti sulamaan ja valumaan siivilään. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sekoita kermaviiliin tabasko, sitruunapippuri sekä valunut mäti. Säästä pieni osa mädistä koristeluun. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä se kermaviiliseokseen. Liuota liivatelehdet kuumaan sitruunamehuun ja kaada seokseen hieman jäähtyneenä ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada seos silikonimuotteihin tai kelmulla vuorattuihin vuokiin. Peitä vuoat kelmulla ja anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Kumoa hyytelöt vadille ja koristele mädillä ja tuoreilla tillinoksilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.