Juusto-parsakaalikastike pastalle

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpastaa
300 gparsakaalia
2 kpljuustokastiketta (4 dl)
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pese parsakaali ja irrota nuput. Käytä kovemmat varsiosat esim. kasvissosekeittoon tai kasvispihveihin. Höyrytä parsakaalit kypsäksi mikrossa vesiastiassa. Kuumenna juustokastike mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita parsakaalit ja juustokastike pastan joukkoon. Lisää halutessasi vielä pippuria joukkoon. Tarjoile salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä