Juusto-parsakaalikastike pastalle | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juusto-parsakaalikastike pastalle

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Pastaa
300 g
Parsakaalia
2 kpl
Juustokastiketta (4 dl)
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pese parsakaali ja irrota nuput. Käytä kovemmat varsiosat esim. kasvissosekeittoon tai kasvispihveihin. Höyrytä parsakaalit kypsäksi mikrossa vesiastiassa. Kuumenna juustokastike mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita parsakaalit ja juustokastike pastan joukkoon. Lisää halutessasi vielä pippuria joukkoon. Tarjoile salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.