Juustoa, piparitankoja ja glögikastiketta - Yhteishyvä

Juustoa, piparitankoja ja glögikastiketta

Juustoa, piparitankoja ja glögikastiketta
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
200°C
Onko tässä maailman helpoin pipariohje? Piparkakkutangot valmistuvat helposti valmiista piparkakkutaikinasta. Mustapippuri tuo piparkakkuihin uutta twistiä. Videolta näet lisää piparkakkujen maustamisvinkkejä sekä idean pikeerikoristeluun.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Valko- ja/tai sinihomejuustoa

PIPARKAKKUTANGOT

250 g
(0,5 pkt) pakastepiparkakkutaikinaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria

KASTIKE

2 dl
Glögiä
1 1/2 tl
Perunajauhoja

Näin teet

1

Kauli sulanut taikina 3 mm:n paksuiseksi. Leikkaa taikinasta noin 12 cm:n pituisia tankoja. Pane tangot pellille ja ripottele päälle rouhittua mustapippuria. Paista 200-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.

250 g
(0,5 pkt) pakastepiparkakkutaikinaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria
2

Mittaa kastikeainekset kattilaan, kuumenna sekoitellen kunnes kiehahtaa. Ota pois levyltä ja anna jäähtyä. Tarjoa piparitangot ja kastike juustojen kanssa.

2 dl
Glögiä
1 1/2 tl
Perunajauhoja
400 g
Valko- ja/tai sinihomejuustoa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 3.12.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g22 g
Proteiinia11 g68 g
Rasvaa30 g179 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1367 8199
Energiaa kcal327 1959

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 250 g (0,5 pkt) pakastepiparkakkutaikinaa

  • 1 tl Rouhittua mustapippuria

  • 1,5 tl Perunajauhoja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g22 g
Proteiinia11 g68 g
Rasvaa30 g179 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1367 8199
Energiaa kcal327 1959

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 250 g (0,5 pkt) pakastepiparkakkutaikinaa

  • 1 tl Rouhittua mustapippuria

  • 1,5 tl Perunajauhoja

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.