
Juustoa, piparitankoja ja glögikastiketta
Ainekset
Valmistus
Kauli sulanut taikina 3 mm:n paksuiseksi. Leikkaa taikinasta noin 12 cm:n pituisia tankoja. Pane tangot pellille ja ripottele päälle rouhittua mustapippuria. Paista 200-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
Mittaa kastikeainekset kattilaan, kuumenna sekoitellen kunnes kiehahtaa. Ota pois levyltä ja anna jäähtyä. Tarjoa piparitangot ja kastike juustojen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
327
1367
29,8 g
19,3 g
3,7 g
3,7 g
—
11,3 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
250 g (0,5 pkt) pakastepiparkakkutaikinaa,
1 tl Rouhittua mustapippuria,
1,5 tl Perunajauhoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli