Juustofondyy
6 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Raasta juustot hienoksi raasteeksi. Hiero padan sisäpintaa halkaistulla valkosipulin kynnellä. Hienonna valkosipulikynsi kattilaan. Kuumenna kattilassa viini. Lisää kiehuvaan seokseen juustoraaste pienissä erissä. Sekoita koko ajan kahdeksikon muotoon, kunnes juusto on sulanut.Liuota tärkkelysjauhot sitruunamehu-vesiseokseen ja sekoita joukkoon. Anna seoksen kiehahtaa. Mausta pippurilla.Kaada seos lämmitettyyn fondyypataan ja nosta pata liekin päälle pöytään. Tarjoa fondyyn kanssa reiluiksi kuutioiksi leikattua leipää, paloiteltuja kasviksia ja hedelmiä sekä etikkasäilykkeitä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.