Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustogratinoidut nachot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Nachoja tai maissilastuja (200 g)
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Kirsikkatomaatteja (250 g)
1 kpl
Salsakastiketta
100 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä nachot joko leivinpaperille uunipellille tai uunivuokaan. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet. Kuutioi paprika pieneksi. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää paprika ja kirsikkatomaatit nachoille. Lisää salsakastike ja ripottele päälle juustoraaste.

Gratinoi 225-asteisen uunin ylätasolla 10–15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa ja nachot saavat kauniin värin. Tarjoa heti lämpimänä guacamolen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 28.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

22

93

0,5 g

3,0 g

1,3 g

0,8 g

0,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli