Juustogratinoidut nachot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustogratinoidut nachot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Nachoja tai maissilastuja (200 g)
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Kirsikkatomaatteja (250 g)
1 kpl
Salsakastiketta
100 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä nachot joko leivinpaperille uunipellille tai uunivuokaan. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet. Kuutioi paprika pieneksi. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää paprika ja kirsikkatomaatit nachoille. Lisää salsakastike ja ripottele päälle juustoraaste.

Gratinoi 225-asteisen uunin ylätasolla 10–15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa ja nachot saavat kauniin värin. Tarjoa heti lämpimänä guacamolen kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

93

22

0,5 g

3,0 g

1,3 g

0,8 g

0,5 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli