Levitä nachot joko leivinpaperille uunipellille tai uunivuokaan. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet. Kuutioi paprika pieneksi. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää paprika ja kirsikkatomaatit nachoille. Lisää salsakastike ja ripottele päälle juustoraaste.
Gratinoi 225-asteisen uunin ylätasolla 10–15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa ja nachot saavat kauniin värin. Tarjoa heti lämpimänä guacamolen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
22
93
0,5 g
—
3,0 g
1,3 g
0,8 g
0,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
100 g Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli