Juustoinen bataattivuoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen bataattivuoka

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Bataatteja
Suolaa
50 g
Margariinia tai voita
1 dl
Ranskankermaa
1 dl
Juustoraastetta

PINNALLE

4 rkl
Kuivattuja leivänmuruja tai korppujauhoja

Näin teet

1

Pese, kuori ja lohko bataatit. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

Valuta keitinliemi. Murskaa bataattilohkoja kattilassa hieman haarukalla. Lisää joukkoon rasva nokareina, ranskankerma ja juustoraaste. Sekoita ainekset.

Kaada seos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Tasoita ja kuvioi pintaa lusikalla. Ripottele pinnalle kuivat leivänmurut tai korppujauhot. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia, kunnes pinta saa hieman väriä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g192 g
Proteiinia4 g21 g
Rasvaa10 g59 g
Kuituja5 g31 g
Energiaa kj1015 6091
Energiaa kcal243 1456

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • 1 dl Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g192 g
Proteiinia4 g21 g
Rasvaa10 g59 g
Kuituja5 g31 g
Energiaa kj1015 6091
Energiaa kcal243 1456

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • 1 dl Juustoraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.