Juustoinen pinaattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoinen pinaattikeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

25 g
Voita
2 rkl
Vehnäjauhoja
5 dl
Maitoa
1/2 kpl
(75 g) pakastepinaattia
1/2 kpl
(125 g) sulatejuustoa
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria

lisäksi

2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata voi kattilassa. Sekoita jauhot joukkoon. Anna jauhojen kiehahtaa. Lisää maito ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon pinaatinpalat sekä sulatejuusto nokareina. Kiehauta keitto. Anna kiehua noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Tarjoile keitto keitettyjen ja kuorittujen kananmunien kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1377

330

19,5 g

11,0 g

21,5 g

14,0 g

0,5 g

15,5 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 pussia (75 g) pakastepinaattia,

1 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli