Juustoinen pinaattikeitto

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
25 gvoita
2 rklvehnäjauhoja
5 dlmaitoa
1/2 kpl(75 g) pakastepinaattia
1/2 kpl(125 g) sulatejuustoa
1 tlsuolaa
1 tlsokeria

Lisäksi

2 kplkovaksi keitettyä kananmunaa

Valmistus

  1. 1

    Sulata voi kattilassa. Sekoita jauhot joukkoon. Anna jauhojen kiehahtaa. Lisää maito ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon pinaatinpalat sekä sulatejuusto nokareina. Kiehauta keitto. Anna kiehua noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Tarjoile keitto keitettyjen ja kuorittujen kananmunien kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0,5 pussia (75 g) pakastepinaattia, 1 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä