Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset kananlihapullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
kananmuna
3 rkl
korppujauhoja
100 g
raastettua kesäkurpitsaa
120 g
parmesaaniraastetta
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 tl
sipulijauhetta
1 kpl
punainen chili
3/4 tl
suolaa
400 kpl
g  Tomaattimurskaa
15 kpl
kalamataoliivia
150 g
juustoraastetta
400g kananpojan jauhelihaa
riisi

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Raasta kesäkurpitsa ja purista pois ylimääräinen neste raasteesta.

2

Raasta parmesaani hienoksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.

3

Hienonna valkosipulin kynnet.

4

Sekoita kaikki muut ainekset kulhossa paitsi tomaattimurska, oliivit ja juustoraaste.

5

Pyöritä lihapullia ja aseta voideltuun uunivuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa n. 20 min.

6

Lisää paistettujen lihapullien päälle tomaattimurskaa, oliiveja ja juustoraastetta.

7

Laita uunin grillivastus päälle ja gratinoi lihapullia vielä 2–3 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

8

Tarjoile keitetyn riisin kanssa

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.4.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.