Juustoiset kananlihapullat
Juustoiset kananlihapullat
Yhteistyössä

Juustoiset kananlihapullat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkananmuna
3 rklkorppujauhoja
100 graastettua kesäkurpitsaa
120 gparmesaaniraastetta
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 tlsipulijauhetta
1 kplpunainen chili
3/4 tlsuolaa
400 kplg  tomaattimurskaa
15 kplkalamataoliivia
150 gjuustoraastetta
400g kananpojan jauhelihaa
riisi

Valmistus

  1. 1

    Raasta kesäkurpitsa ja purista pois ylimääräinen neste raasteesta.

  2. 2

    Raasta parmesaani hienoksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.

  3. 3

    Hienonna valkosipulin kynnet.

  4. 4

    Sekoita kaikki muut ainekset kulhossa paitsi tomaattimurska, oliivit ja juustoraaste.

  5. 5

    Pyöritä lihapullia ja aseta voideltuun uunivuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa n. 20 min.

  6. 6

    Lisää paistettujen lihapullien päälle tomaattimurskaa, oliiveja ja juustoraastetta.

  7. 7

    Laita uunin grillivastus päälle ja gratinoi lihapullia vielä 2–3 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

  8. 8

    Tarjoile keitetyn riisin kanssa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025