Juustosalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplruukkua salaattia
200 gvuohenjuustoa tai fetaa
2 kplpunaista tomaattia
1 kplrasia keltaisia kirsikkatomatteja
2 dloliiveja
basilikan lehtiä
mustapippuria
1 rklöljyä

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele salaatti ja kuivata keittiöpyyhkeen sisällä. Paloittele juusto. Huuhtele tomaatit ja leikkaa punaiset tomaatit lohkoiksi. Revi salaatti tarjoiluastiaan, nosta sekaan juustopalat, tomaatit ja oliivit. Pudota sekaan basilikanlehtiä ja mustapippuriruohetta. Valuta salaatin päälle hieman öljyä ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025