Juustosalaatti - Yhteishyvä

Juustosalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
Ruukkua salaattia
200 g
Vuohenjuustoa tai fetaa
2 kpl
Punaista tomaattia
1 kpl
Rasia keltaisia kirsikkatomatteja
2 dl
Oliiveja
Basilikan lehtiä
Mustapippuria
1 rkl
Öljyä

Näin teet

1

Huuhtele salaatti ja kuivata keittiöpyyhkeen sisällä. Paloittele juusto. Huuhtele tomaatit ja leikkaa punaiset tomaatit lohkoiksi. Revi salaatti tarjoiluastiaan, nosta sekaan juustopalat, tomaatit ja oliivit. Pudota sekaan basilikanlehtiä ja mustapippuriruohetta. Valuta salaatin päälle hieman öljyä ja tarjoile.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa