Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Ruukkua salaattia
200 g
Vuohenjuustoa tai fetaa
2 kpl
Punaista tomaattia
1 kpl
Rasia keltaisia kirsikkatomatteja
2 dl
Oliiveja
Basilikan lehtiä
Mustapippuria
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele salaatti ja kuivata keittiöpyyhkeen sisällä. Paloittele juusto. Huuhtele tomaatit ja leikkaa punaiset tomaatit lohkoiksi. Revi salaatti tarjoiluastiaan, nosta sekaan juustopalat, tomaatit ja oliivit. Pudota sekaan basilikanlehtiä ja mustapippuriruohetta. Valuta salaatin päälle hieman öljyä ja tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.