Kaali-ceasarsalaatti
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 3 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | pieni jäävuorisalaatti |
| 300 g | valkokaalia |
| 80 g | parmesaanilastuja |
| 1 dl | valmista caesar-salaattikastiketta |
- 1.
Kuutioi leivät ja paahda ne öljyssä hienonnetun valkosipulinkynnen kanssa. Halkaise salaatti ja kaali ja poista kannat. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset kevyesti sekaisin ja anna maustua hetken ennen tarjoamista. Annostele lautasille ja koristele muutamalla juustolastulla.
Kaali-ceasarsalaatti
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | pieni jäävuorisalaatti |
| 300 g | valkokaalia |
| 80 g | parmesaanilastuja |
| 1 dl | valmista caesar-salaattikastiketta |
Valmistus
- 1
Kuutioi leivät ja paahda ne öljyssä hienonnetun valkosipulinkynnen kanssa. Halkaise salaatti ja kaali ja poista kannat. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset kevyesti sekaisin ja anna maustua hetken ennen tarjoamista. Annostele lautasille ja koristele muutamalla juustolastulla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























