Kaali-ceasarsalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-ceasarsalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Vaaleaa paahtoleipää
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Pieni jäävuorisalaatti
300 g
Valkokaalia
80 g
Parmesaanilastuja
1 dl
Valmista caesar-salaattikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi leivät ja paahda ne öljyssä hienonnetun valkosipulinkynnen kanssa. Halkaise salaatti ja kaali ja poista kannat. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset kevyesti sekaisin ja anna maustua hetken ennen tarjoamista. Annostele lautasille ja koristele muutamalla juustolastulla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.