Kaali-ceasarsalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplvaaleaa paahtoleipää
2 rkloliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi
1 kplpieni jäävuorisalaatti
300 gvalkokaalia
80 gparmesaanilastuja
1 dlvalmista caesar-salaattikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi leivät ja paahda ne öljyssä hienonnetun valkosipulinkynnen kanssa. Halkaise salaatti ja kaali ja poista kannat. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset kevyesti sekaisin ja anna maustua hetken ennen tarjoamista. Annostele lautasille ja koristele muutamalla juustolastulla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä