Kaali-kasvisvokki - Yhteishyvä

Kaali-kasvisvokki

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Kaaleja: kyssäkaalia, parsakaalia, kukkakaalia
1 dl
Varhaissipulia
2 kpl
Porkkanaa
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Pippuria
1 dl
Tuoreita yrttejä

Näin teet

1

Pese ja paloittele kaalit ja sipuli. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä suurella pannulla, muurinpohjapannu sopii kesäkeittiössä tarkoitukseen hyvin. Mausta suolalla. Kypsennä kasvikset kovankypsiksi ja mausta pippurilla ja yrteillä. Tarjoa kasvisruokana pastan, nuudeleiden tai uusien perunoiden kanssa. Vokki sopii myös kala- tai liharuoan lisäkkeeksi.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa