Kaali-kasvisvokki - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaali-kasvisvokki

Kaali-kasvisvokki
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Tarjoa helppo ja raikas kaali-kasvisvokki kasvisruokana pastan, nuudeleiden tai uusien perunoiden kanssa. Vokki sopii myös kala- tai liharuoan lisukkeeksi. Voit valmistaa vokin myös muurinpohjapannulla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Kaaleja, esim. kyssäkaalia, parsakaalia, kukkakaalia
1 dl
Varhaissipulia
2 kpl
Porkkanaa
2 rkl
Öljyä
Suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dl
Tuoreita yrttejä

Näin teet

1

Pese ja paloittele kaalit ja sipuli. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä suurella pannulla. Mausta suolalla. Kypsennä kasvikset kovankypsiksi ja mausta pippurilla ja yrteillä.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 23.10.2019