Kaali-kasvisvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kaali-kasvisvokki

Kaali-kasvisvokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa helppo ja raikas kaali-kasvisvokki kasvisruokana pastan, nuudeleiden tai uusien perunoiden kanssa. Vokki sopii myös kala- tai liharuoan lisukkeeksi. Voit valmistaa vokin myös muurinpohjapannulla.

Ainekset

1 l
Kaaleja, esim. kyssäkaalia, parsakaalia, kukkakaalia
1 dl
Varhaissipulia
2 kpl
Porkkanaa
2 rkl
Öljyä
Suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dl
Tuoreita yrttejä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja paloittele kaalit ja sipuli. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä suurella pannulla. Mausta suolalla. Kypsennä kasvikset kovankypsiksi ja mausta pippurilla ja yrteillä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.