Kaali-nuudelisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-nuudelisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Keräkaalia
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Annospaketti pikanuudeleita
3 rkl
Cashewpähkinöitä

kastike

2 rkl
Limetin mehua
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Soijakastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa kaali, kuorittu porkkana ja paprika ohuen ohuiksi suikaleiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin. Sekoita kulhossa nuudelit, kasvikset, rouhitut cashewpähkinät sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.