Kaali-nuudelisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-nuudelisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Keräkaalia
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Annospaketti pikanuudeleita
3 rkl
Cashewpähkinöitä

kastike

2 rkl
Limetin mehua
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Soijakastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kaali, kuorittu porkkana ja paprika ohuen ohuiksi suikaleiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin. Sekoita kulhossa nuudelit, kasvikset, rouhitut cashewpähkinät sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.