Kahden juureksen laatikko

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa

Lanttusose

500 gpakastelanttusosetta
1 dlkermaa
1 kplmuna
4 rklsiirappia
2 rklkorppujauhoja
1 tlsuolaa
jauhettua valkopippuria

Porkkanasose

500 gpakasteporkkanasosetta
1 dlkermaa
2 kplmuna
2 rklsiirappia
2 rklkorppujauhoja
1 tlsuolaa
jauhettua valkopippuria

Pinnalle

voinokareita
siirappia
korppujauhoja

Valmistus

  1. 1

    Nosta pakastesoseet edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan. Valmista soseet eri kulhoissa. Sekoita sulanut sose sekä muut ainekset keskenään tasaiseksi. Tee samoin toiselle soseelle. Leikkaa voipaperista pala ja jaa paperin avulla soseet eripuolelle voideltua vuokaa. Nosta päälle muutama voinokare, valuta pinnalle siirappia ja ripottele korppujauhoja. Kypsennä laatikkoa uunissa 200 asteessa 1-1 1/2 tuntia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025