Kahden kaalin juustokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kahden kaalin juustokeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Pakastekukkakaalia
200 g
Pakasteparsakaalia
7 - 7 1/2 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
150 - 200 g
Tavallista tai sinihomemaustettua sulatejuustoa
4 - 5 kpl
Viherpippuria hienonnettuna
1 rkl
Maissijauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa kukkakaali ja parsakaali tarvittaessa pienemmiksi annospaloiksi. Pane palat, vesi ja kasvisliemikuutiot kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 7-10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keittoon. Mausta ja suurusta.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.