Kahden kaalin juustokeitto
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 250 g | pakastekukkakaalia |
| 200 g | pakasteparsakaalia |
| 7 - 7 1/2 dl | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 150 - 200 g | tavallista tai sinihomemaustettua sulatejuustoa |
| 4 - 5 kpl | viherpippuria hienonnettuna |
| 1 rkl | maissijauhoja |
- 1.
Leikkaa kukkakaali ja parsakaali tarvittaessa pienemmiksi annospaloiksi. Pane palat, vesi ja kasvisliemikuutiot kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 7-10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keittoon. Mausta ja suurusta.
Kahden kaalin juustokeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | pakastekukkakaalia |
| 200 g | pakasteparsakaalia |
| 7 - 7 1/2 dl | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 150 - 200 g | tavallista tai sinihomemaustettua sulatejuustoa |
| 4 - 5 kpl | viherpippuria hienonnettuna |
| 1 rkl | maissijauhoja |
Valmistus
- 1
Leikkaa kukkakaali ja parsakaali tarvittaessa pienemmiksi annospaloiksi. Pane palat, vesi ja kasvisliemikuutiot kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 7-10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keittoon. Mausta ja suurusta.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












