Kahden kaalin juustokeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 gpakastekukkakaalia
200 gpakasteparsakaalia
7 - 7 1/2 dlvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
150 - 200 gtavallista tai sinihomemaustettua sulatejuustoa
4 - 5 kplviherpippuria hienonnettuna
1 rklmaissijauhoja

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kukkakaali ja parsakaali tarvittaessa pienemmiksi annospaloiksi. Pane palat, vesi ja kasvisliemikuutiot kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 7-10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keittoon. Mausta ja suurusta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025