Kalaa ja punajuuritahnaa - Yhteishyvä

Kalaa ja punajuuritahnaa

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Kuha- tai siikafileitä (pakaste)
1 1/2 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
1 dl
Ruisjauhoja
Margariinia tai öljyä

PUNAJUURITAHNA:

2 dl
Raastettua etikkapunajuurta
2 dl
Sipulilla maustettua ranskankermaa

Näin teet

1

Jos käytät pakastettuja kalafileitä, anna niiden sulaa jääkaapissa. Valmista ensin punajuuritahna. Valuta punajuuret ja raasta ne hienoksi raasteeksi. Sekoita joukkoon maustettu ranskankerma. Sirottele kalafileille suolaa ja pippuria. Kääntele kalafileet ruisjauhoissa. Paista jauhotettuja fileitä melko runsaassa rasvassa kohtalaisella lämmöllä noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa perunoiden tai paistokasarissa pikapaistettujen kasvisten kanssa. Tuo punajuuritahna erikseen tarjolle.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa