Kalaa ja punajuuritahnaa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalaa ja punajuuritahnaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Kuha- tai siikafileitä (pakaste)
1 1/2 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
1 dl
Ruisjauhoja
Margariinia tai öljyä

punajuuritahna:

2 dl
Raastettua etikkapunajuurta
2 dl
Sipulilla maustettua ranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Jos käytät pakastettuja kalafileitä, anna niiden sulaa jääkaapissa. Valmista ensin punajuuritahna. Valuta punajuuret ja raasta ne hienoksi raasteeksi. Sekoita joukkoon maustettu ranskankerma. Sirottele kalafileille suolaa ja pippuria. Kääntele kalafileet ruisjauhoissa. Paista jauhotettuja fileitä melko runsaassa rasvassa kohtalaisella lämmöllä noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa perunoiden tai paistokasarissa pikapaistettujen kasvisten kanssa. Tuo punajuuritahna erikseen tarjolle.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.