Kalaa ja punajuuritahnaa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gkuha- tai siikafileitä (pakaste)
1 1/2 tlsuolaa
musta- tai valkopippuria
1 dlruisjauhoja
margariinia tai öljyä

Punajuuritahna:

2 dlraastettua etikkapunajuurta
2 dlsipulilla maustettua ranskankermaa

Valmistus

  1. 1

    Jos käytät pakastettuja kalafileitä, anna niiden sulaa jääkaapissa. Valmista ensin punajuuritahna. Valuta punajuuret ja raasta ne hienoksi raasteeksi. Sekoita joukkoon maustettu ranskankerma. Sirottele kalafileille suolaa ja pippuria. Kääntele kalafileet ruisjauhoissa. Paista jauhotettuja fileitä melko runsaassa rasvassa kohtalaisella lämmöllä noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa perunoiden tai paistokasarissa pikapaistettujen kasvisten kanssa. Tuo punajuuritahna erikseen tarjolle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025