Kalahampurilainen | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalahampurilainen

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Pakasteseitiä

leivitykseen

1 dl
Korppujauhoja
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
1/4 tl
Valkopippuria
1 kpl
Muna

paistamiseen

2 rkl
Öljyä
Lisäksi sämpylöitä, salaatinlehtiä, punasipulia, tomaattia ja tartarkastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota pakastekala sulamaan. Hienonna veitsellä hieman sulanut kala karkeaksi massaksi. Sekoita lautasella korppujauhot ja mausteet. Riko toiselle lautaselle munan rakenne rikki. Muotoile kalamassasta käsien välissä painelemalla pyöreitä pihvejä. Kääntele kalapihvit ensin munassa ja sitten korppujauhoseoksessa. Paista pihvit miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi. Täytä hampurilaiset ja nauti lämpiminä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.