Kalaiset varrasnapit

arvosana5/5

(1)arvio
20 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
300 gsavulohta
1/2 kplruukkua ruohosipulia
1 kplomena
200 gkylmäsavulohituorejuustoa
2 tlsitruunamehua
1/4 tlpippurisekoitusta

Lisäksi:

ruisvarrasnappeja

Valmistus

  1. 1

    Hienonna kala ja ruohosipuli. Kuori ja hienonna omena. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi. Pursota täytettä varrasnapeille. Tarjoa esimerkiksi buffetpöydän pikkusuolaisena.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025