Poista fileistä tarvittaessa nahka ja ruodot. Kuutioi fileet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi maustekurkut.
Kuullota sipuli öljyssä paistinpannussa. Ripottele joukkoon jauhot ja paista hetki sekoitellen. Sekoita joukkoon vesi, tomaattipyree ja sinappi, kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon smetana. Lisää kalapalat ja kurkut. Anna hautua 5 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Viimeistele hienonnetulla persiljalla tai tillillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1062
254
15,5 g
8,5 g
7,8 g
3,8 g
1,3 g
20,0 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna,
ruukkua persiljaa tai tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli