
Kalastroganoff
Ainekset
Valmistus
Poista fileistä tarvittaessa nahka ja ruodot. Kuutioi fileet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi maustekurkut.
Kuullota sipuli öljyssä paistinpannussa. Ripottele joukkoon jauhot ja paista hetki sekoitellen. Sekoita joukkoon vesi, tomaattipyree ja sinappi, kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon smetana. Lisää kalapalat ja kurkut. Anna hautua 5 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
261
1090
15,5 g
8,5 g
8,5 g
4,3 g
2,3 g
20,5 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli