Kalasuikalekastike
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 300 g | marinoituja kirjolohisuikaleita |
| 1 1/2 dl | vettä |
| 50 g | sulatejuustoa |
- 1.
Kuori ja paloittele sipuli, suikaloi porkkana. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia ja porkkanasuikaleita noin kaksi minuuttia. Lisää kalasuikaleet ja paista hetki. Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna, sekoita juusto tasaiseksi ja hauduta kypsäksi, noin 10 minuuttia.Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Kalasuikalekastike
arvosana5/5
4 Annosta
15 min
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 300 g | marinoituja kirjolohisuikaleita |
| 1 1/2 dl | vettä |
| 50 g | sulatejuustoa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipuli, suikaloi porkkana. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia ja porkkanasuikaleita noin kaksi minuuttia. Lisää kalasuikaleet ja paista hetki. Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna, sekoita juusto tasaiseksi ja hauduta kypsäksi, noin 10 minuuttia.Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 7.11.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












