Kalasuikalekastike

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplporkkanaa
1 rklöljyä
300 gmarinoituja kirjolohisuikaleita
1 1/2 dlvettä
50 gsulatejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli, suikaloi porkkana. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia ja porkkanasuikaleita noin kaksi minuuttia. Lisää kalasuikaleet ja paista hetki. Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna, sekoita juusto tasaiseksi ja hauduta kypsäksi, noin 10 minuuttia.Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025