Kalkkuna-fetatortellinit
Kalkkuna-fetatortellinit
Yhteistyössä

Kalkkuna-fetatortellinit

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gyrttimarinoitua kalkkunan sisäfileetä
2 kplkeskikokoista kesäkurpitsaa
1 kplrs kirsikkatomaatteja
1 dlhienonnettua oreganoa tai lehtipersiljaa
1 kplsitruunan mehu ja raastettu kuori
200 gfetaa
2 kplpkt juustotäytteisiä tortellineja
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
paistamiseen: oliiviöljyä
tarjoiluun: raastettua parmesaani juustoa

Valmistus

  1. 1

    Paista kalkkunan sisäfileet kypsiksi 200-asteisessa uunissa (n. 10 minuuttia).

  2. 2

    Keitä tortellinit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.

  3. 3

    Viipaloi kesäkurpitsat. Paista ne grillissä tai paistinpannulla kypsiksi. Laita kulhoon. Valuta päälle n. 1 dl öljyä. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, yrtit, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Lisää feta. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. 4

    Lisää keitetyt, valutetut tortellinit kesäkurpitsaseokseen. Tarjoa kalkkunan ja raastetun parmesaanin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä