Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkuna-fetatortellinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
yrttimarinoitua kalkkunan sisäfileetä
2 kpl
keskikokoista kesäkurpitsaa
1 kpl
rs kirsikkatomaatteja
1 dl
hienonnettua oreganoa tai lehtipersiljaa
1 kpl
sitruunan mehu ja raastettu kuori
200 g
fetaa
2 kpl
pkt juustotäytteisiä tortellineja
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Paistamiseen: oliiviöljyä
Tarjoiluun: raastettua parmesaani juustoa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paista kalkkunan sisäfileet kypsiksi 200-asteisessa uunissa (n. 10 minuuttia).

2

Keitä tortellinit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.

3

Viipaloi kesäkurpitsat. Paista ne grillissä tai paistinpannulla kypsiksi. Laita kulhoon. Valuta päälle n. 1 dl öljyä. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, yrtit, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Lisää feta. Mausta suolalla ja pippurilla.

4

Lisää keitetyt, valutetut tortellinit kesäkurpitsaseokseen. Tarjoa kalkkunan ja raastetun parmesaanin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.