Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | yrttimarinoitua kalkkunan sisäfileetä |
| 2 kpl | keskikokoista kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | rs kirsikkatomaatteja |
| 1 dl | hienonnettua oreganoa tai lehtipersiljaa |
| 1 kpl | sitruunan mehu ja raastettu kuori |
| 200 g | fetaa |
| 2 kpl | pkt juustotäytteisiä tortellineja |
| sormisuolaa, mustapippuria myllystä | |
| paistamiseen: oliiviöljyä | |
| tarjoiluun: raastettua parmesaani juustoa |
Paista kalkkunan sisäfileet kypsiksi 200-asteisessa uunissa (n. 10 minuuttia).
Keitä tortellinit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Viipaloi kesäkurpitsat. Paista ne grillissä tai paistinpannulla kypsiksi. Laita kulhoon. Valuta päälle n. 1 dl öljyä. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, yrtit, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Lisää feta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää keitetyt, valutetut tortellinit kesäkurpitsaseokseen. Tarjoa kalkkunan ja raastetun parmesaanin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | yrttimarinoitua kalkkunan sisäfileetä |
| 2 kpl | keskikokoista kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | rs kirsikkatomaatteja |
| 1 dl | hienonnettua oreganoa tai lehtipersiljaa |
| 1 kpl | sitruunan mehu ja raastettu kuori |
| 200 g | fetaa |
| 2 kpl | pkt juustotäytteisiä tortellineja |
| sormisuolaa, mustapippuria myllystä | |
| paistamiseen: oliiviöljyä | |
| tarjoiluun: raastettua parmesaani juustoa |
Paista kalkkunan sisäfileet kypsiksi 200-asteisessa uunissa (n. 10 minuuttia).
Keitä tortellinit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Viipaloi kesäkurpitsat. Paista ne grillissä tai paistinpannulla kypsiksi. Laita kulhoon. Valuta päälle n. 1 dl öljyä. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, yrtit, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Lisää feta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää keitetyt, valutetut tortellinit kesäkurpitsaseokseen. Tarjoa kalkkunan ja raastetun parmesaanin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.