Kalkkunaburritot | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunaburritot

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Valmista tortillaa
400 g
Kalkkunasuikaleita
2 rkl
Öljyä paistamiseen
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Eriväristä paprikaa
1 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Hunajaa
Mustapippuria
Jalopenoja tai chilipaprikan viipaleita jos haluat tulisuutta

lisäksi:

1 kpl
Juustosalsaa
1 kpl
Tomaattisalsaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa sipulit ja paprikat suikaleiksi Paista kalkkunasuikaleet kypsiksi pannulla. Mausta soijalla, suolalla ja hunajalla. Siirrä odottamaan. Paista paprikat ja sipulit pannulla. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tortillaletut sipuli-paprikaseoksella ja kalkkunasuikaleilla. Kaada päälle lämmitettyä juusto- ja tomaattisalsaa. Rullaa kiinni. Tarjoa salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.