Kalkkunaburritot
15 min
4 Annosta
Ainekset
8 kpl
Valmista tortillaa
400 g
Kalkkunasuikaleita
2 rkl
Öljyä paistamiseen
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Eriväristä paprikaa
1 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Hunajaa
Mustapippuria
Jalopenoja tai chilipaprikan viipaleita jos haluat tulisuutta
Lisäksi:
1 kpl
Juustosalsaa
1 kpl
Tomaattisalsaa
Valmistus
1
Leikkaa sipulit ja paprikat suikaleiksi Paista kalkkunasuikaleet kypsiksi pannulla. Mausta soijalla, suolalla ja hunajalla. Siirrä odottamaan. Paista paprikat ja sipulit pannulla. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tortillaletut sipuli-paprikaseoksella ja kalkkunasuikaleilla. Kaada päälle lämmitettyä juusto- ja tomaattisalsaa. Rullaa kiinni. Tarjoa salaatin kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
|Muokattu: 17.10.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.